^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

Since 1996 more than 7.572 Belgian UFO-Sigthings , 72,1% sightings each month

.:. Belgische UFO-Meldlijn .:.

Ufo-Meldlijn

.:. Belgian UFO-Space Academy (BUSA) .:.

.:. Ufo.be Agenda 2016 .:.

Michio Kaku & Ufo's

Ufo.be support by ....

Partners & Weblinks 

GHISLAIN STRUYS, wonende in HASSELT, is jarenlang UFO-onderzoeker, bestuurslid en PR-man van BUFON. Na een moedige, maar hopeloze strijd tegen een agressieve en slepende ziekte is Ghislain op 7 mei ll overleden. De verslagenheid bij de bestuursleden van BUFON en alle andere collega’s is groot. We wisten dat Ghislain ernstig ziek was, maar dat het allemaal zo snel zou gaan, dat verwachtte niemand van ons.

 

 

De meeste van ons kennen Ghislain nog van UROS waar hij voorzitter en uitgever van het tijdschrift UROS was. Zijn idee was dat om goed ufologisch onderzoek te kunnen uitvoeren, je op de hoogte moet zijn van alle randverschijnselen en wat er rondom ons gebeurd. Hij bestudeerde niet alleen UFO’s, maar ook sterrenkunde, ruimtevaart, oudheidkunde, archeologie, theologie, theosofie,… genoten zijn aandacht. Hij was een kritisch believer, die het respect en begrip van alle andere collega’s kreeg, ongeacht hun visie. Je kunt een aantal van zijn artikels terugvinden op onze site. Ghislain had een zeer vlotte en spitsvondige pen, waardoor hij het vaak bij het rechte eind had en zijn artikels zeer vlot lezen. Hij was geen professor, of geleerde, maar een autodidact die door eigen studie en ervaring een grote kennis van zijn studieonderwerp kreeg.

Ghislain was medeoprichter van BUFON en deed sinds enkele jaren de public relations voor onze groep. Geen inspanning viel hem te zwaar en met de trein reisde hij naar diverse scholen, zoals Asse, Mechelen, Hasselt,… om zijn voordracht over UFO’s en buitenaards leven te houden. De studenten, die hij toesprak, wisten zijn inzet, zijn kennis en zijn bezieldheid steeds te waarderen. Onze bewondering voor Ghislain voor dergelijke, grenzeloze inzet was / is zeer groot. Het zal moeilijk vallen om voor deze taak een geschikte vervanger te vinden met dezelfde bezieldheid en gedrevenheid als Ghislain!

De foto, die je hierboven kan bekijken, werd in juni 2008 genomen op de UFO-ontmoetingsdag in Izegem. Hij was toen al een tijdje aan het sukkelen met de gezondheid. Niettemin hebben we meermaals tussen pot en pint nog nagepraat over diverse evenementen en UFO-onderwerpen. Ghislain wist zijn toehoorders steeds te boeien. We zullen Ghislain missen tijdens de volgende bestuursvergaderingen en bijeenkomsten, niet enkel en alleen om zijn kennis, maar vooral om zijn vriendelijkheid en kameraadschap.

Wij houden eraan om in naam van BUFON en in naam van alle andere collega-ufologen onze oprechte deelneming aan zijn echtgenote, zijn dochter en de familie aan te bieden. Veel sterkte en weet dat wij, net zoals jullie, Ghislain nimmer zullen vergeten. Ghislain ging veel te vroeg van ons heen…

Het ga je goed, Ghislain.

De bestuursleden BUFON (Belgium UFO-Network)

 

 

    

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.