^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

Since 1996 more than 7.572 Belgian UFO-Sigthings , 72,1% sightings each month

.:. Belgische UFO-Meldlijn .:.

Ufo-Meldlijn

.:. Belgian UFO-Space Academy (BUSA) .:.

.:. Ufo.be Agenda 2016 .:.

UFO History (280.000BC)

Ufo.be support by ....

Partners & Weblinks 

In een aantal grotten in dat gebied ontdekten de archeologen uit het team van professor Tsj'i Poe-Téi tijdens de expeditie van 1937-38 netjes geordende rijen graven. In die graven trof men een groot aantal skeletten aan waarvan de gemiddelde lengte, I meter 30, ver beneden die van de meeste rassen en volksgroepen op deze planeet ligt. Alleen de pygmeeen in de regenwouden van Centraal-Afrika hebben een vergelijkbare lichaamslengte.

 

Read more: Skeletten van Grey in Tibet (1937-38)

An extraordinary video film taken by Mexican military pilots stunned the world. According to Mexican officials, the encounter occurred on March 5, when an aircraft belonging to the Mexican Air Force, a Merlin C26/A, was engaged in drug interdiction patrols. At around 17:00 hours it detected the presence of 11 objects following it. The routine flight took place between Copalar, Chiapas and the State of Campeche.

Read more: The Mexican Military UFO Footage (2004)

Like a scene from a science fiction movie, a huge, circular object slowly moved over the city of Phoenix and surrounding areas. Numerous photographs, and an abundance of video film make this one of the best documented cases in UFO history. Numerous eye witness accounts describe a large, slow moving triangular shaped UFO.

Read more: The Phoenix Lights (1997)

 

 

    

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.