^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

Since 1996 more than 7.572 Belgian UFO-Sigthings , 72,1% sightings each month

.:. Belgische UFO-Meldlijn .:.

Ufo-Meldlijn

.:. Belgian UFO-Space Academy (BUSA) .:.

.:. Ufo.be Agenda 2016 .:.

“FUO” en onze bekenste ufoloog, mede oprichter van Belgisch Ufo-Netwerk, PR persoon van Bufon, “Ghislain Struys” overleed aan een slepende ziekte. Een groot verlies voor onze organisatie. Overwacht en weer veel te vroeg.

(La Sociéte d’Etudes des Phénoménes Spatiaux)
Heeft op 31 december 2007 definitief de (vliegende) schotels in de kast opgeborgen, zo heeft de krant La Meuse bericht. Gebrek aan geld en aan waarnemingen van niet-geïdentificeerde vliegende voorwerpen aan de Belgische hemel hebben tot de liquidatie van de organisatie geleid. Tevens waren de leden van de organisatie niet meer bereid om een jaarlijkse bijdragen te schenken en heeft de oprichter … besloten de organisatie te stoppen.

(Sceptisch UF ologisch Onderzoek Netwerk) (Marc Broux) begint aan zijn nieuwe organisatie. Op zijn website schrijft hij:

‘Ikzelf ben met een eigen organisatie gestart UFO-belgium heb ik beëindigd. Ik ben geen lid meer van Bufon omdat de meerderheid van de leden mij uit de vereniging gestemd hebben. Dat heeft allemaal te maken met enkele artikels in een krant. Maar ook ik wenste niet meer met Bufon samen te werken omdat het nu (2004) bestaat uit een groepje ‘believers’.

.:. Founded in 1996 .:. 

Belgian UFO-Monument

_______ .:. ESUN .:. _______

Ufo-Hunters

 

 

    

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.