^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

Since 1996 more than 7.572 Belgian UFO-Sigthings , 72,1% sightings each month

.:. Belgische UFO-Meldlijn .:.

Ufo-Meldlijn

.:. Belgian UFO-Space Academy (BUSA) .:.

.:. Ufo.be Agenda 2016 .:.

Michio Kaku & Ufo's

Ufo.be support by ....

Partners & Weblinks 

Zaterdag 13 september 2003

Omstreeks 20.15 uur – ik zat nog gezellig aan tafel te eten met mijn gezin – krijg ik een oproep binnen via mijn gsm. Ik zag dat de oproep anoniem was en twijfelde eerst om de oproep te beantwoorden. Maar omdat ik elk ogenblik telefoon kon verwachten van mijn dochter in Italië nam ik op.

Read more: Verslag van Bedroom-invaders getuigenverslag.

John Mack's nieuwste boek, "Passport to the Cosmos: Human transformation and alien encounters" (Paspoort naar de Kosmos: Menselijke transformatie en buitenaardse ontmoetingen) is het hoogtepunt van vijf jaar extra onderzoek, (na zijn boek "Abduction" in 1994) met meer dan 200 mensen (ervaarders) die zeggen ontmoetingen te hebben gehad met wezens die vaak omschreven worden als aliens (buitenaardsen).

Read more: Pasport naar de kosmos

Informatie afkomstig van ontvoerden

De website van Michael Menkin bevat de volgende opmerkelijke informatie afkomstig van ontvoerden en die het overwegen waard is: er zal een soort beslissende gebeurtenis of invasie plaatsvinden. Veel ontvoerden zullen deel hebben aan deze gebeurtenis en zullen taken uitvoeren waar de buitenaardsen hen voor opgeleid hebben.

Volgens één ontvoerde zijn er twee piloten nodig om een buitenaards ruimtevaartuig te besturen. De buitenaardsen hebben een gebrek aan piloten dus trainen zij ontvoerden om tijdens deze beslissende fase hun voertuigen te besturen. Een andere ontvoerde, een vrouw van middelbare leeftijd, wordt opgeleid om buitenaardsen op de grond te redden tijdens deze gebeurtenis, dus de buitenaardsen houden er rekening mee dat ze op weerstand zullen stuiten bij wat ze gepland hebben te gaan doen.

Read more: Plan voor de mensheid

Auteur: Kelly Van de Wouwe

Betty en Barney Hill maakten in de jaren zestig het UFO-ontvoeringsfenomeen bij het grote publiek bekend. Het was echter een andere Betty, Betty Andreasson Luca, die het fenomeen in meer diepgang zou tonen. Reeds in 1979 verscheen er van UFO-onderzoeker Raymond Fowler een boek dat volledig gewijd was aan de UFO-ontvoeringen van Betty Andreasson. Het zou pas enkele jaren later zijn dat Budd Hopkins zijn boek publiceerde over "missing time", waarbij hij bij een aantal mensen had vastgesteld dat zij "ontbrekende tijd" hadden, periodes waar zij zich niets van konden herinneren, periodes waarin zij beschreven hoe zij ontvoerd werden door buitenaardse wezens.

Read more: UFO-ontvoeringen naar God

 

 

    

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.