^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

Since 1996 more than 7.572 Belgian UFO-Sigthings , 72,1% sightings each month

.:. Belgische UFO-Meldlijn .:.

Ufo-Meldlijn

.:. Belgian UFO-Space Academy (BUSA) .:.

.:. Ufo.be Agenda 2016 .:.

Ufo.be support by ....

Partners & Weblinks 

Wereld UFO dag (2 Juli 2016) is de dag gewijd aan het bestaan van Ongeïdentificeerde Vliegende Objecten (UFO’s). De eerste Wereld UFO dag werd gevierd in 2001. Waarom deze dag? Vooral om de bewustwording over het onmiskenbare bestaan van UFO’s te verhogen en daarmee ook intelligente wezens uit de ruimte . Deze dag wordt gebruikt om regeringen aan te moedigen om hun kennis over UFO waarnemingen in de geschiedenis vrij te geven.

Voor de Wereld UFO Dag op zaterdag 2 juli 2016 komen in België de Vlaamse en Waalse Ufologen samen te Aalter. Voor de herdenking van het Belgische UFO-monument en afscheidt van de Belgische Ufoloog Marin Vandercruyssen (oprichter Belgisch UFO-Netwerk , Belgisch UFO-Monument en eigenaar van het Diamant & Edelsteen Museeum te Oudenaarde).

Marin Vandercruyssen pionier van de Vlaamse Ufologie sukkelt al enkele jaren met gezondheidsproblemen en voor deze reden heeft de heer Levi Boterdael in samenspraak met schepen Dirk De Smul (Gemeente Aalter) besloten om gezamelijk een drink en toespraak te houden.

 

11 u: Media & Pers komen te samen in het Gemeentehuis te Aalter (drink & toespraak)

12.30 u: Media & Pers komen te samen in Lotenhullen (Ufo-monument) voor de laatste foto's & interviews.

 

Personen en bezoekers die willen deelnemen kunnen zich vooraf inschrijven of zich melden op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

.:. Founded in 1996 .:. 

_______ .:. ESUN .:. _______

 

 

    

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.