^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

Since 1996 more than 7.572 Belgian UFO-Sigthings , 72,1% sightings each month

.:. Belgische UFO-Meldlijn .:.

Ufo-Meldlijn

.:. Belgian UFO-Space Academy (BUSA) .:.

.:. Ufo.be Agenda 2016 .:.

BUFON / Ufo.be

Contact Us

Belgian UFO-Network
(Head Office - Belgium)
 
Website: www.ufo.be 
Mail: info@ufo.be
+32.484.78.28.46
 
Belgian UFO-Network
(Vlaanderen - Flemish Region)
Hakendoverstraat 7
3350 Linter-Wommerson
Belgium
Phone +32.474.33.93.51
 
Belgian UFO-Network
(Wallonie - French Region)
Rue En Rheé 2
5500 Dinant
Belgium
Phone +32.484.78.28.46
 

Ufo.be support by ....

Partners & Weblinks 

Name: Marc Broux (entrepreneur and author)

Function: Ex-President Belgian Ufo-Network (1996-2005)

Member: of the 12 Co-Foundators Belgian UFO-Network (1996)

Ufologist since: 1974 - 2006

Age: 60 jaar


 

Jarenlang was Marc Broux een van 's werelds ferventste believers in het bestaan van ufo's. Tot hij zijn geloof verloor en zich ontpopte tot een van de felste tegenstanders van de ufologen. Na dertig jaar onderzoek weet hij het nu echt zeker: 'Ufo's bestaan niet'.

Vlamingen geloven niet dat ufo's buitenaardse ruimtetuigen zijn. Tot die conclusie kwam ufoloog Marc Broux na een onderzoek van het Sceptisch Ufologisch Onderzoek Netwerk (Sufon). Hij looft 125.000 euro uit aan iemand die kan aantonen dat ufo's buitenaardse ruimtetuigen zijn en hem in contact kan brengen met een buitenaardse gast.

Sufon belde vorige week lukraak naar zo'n 1.600 personen, gelijkmatig verdeeld over alle Vlaamse provincies. 96 procent van de ondervraagden wist wat ufo's waren, maar het geloof en de belangstelling in de 'unidentified flying objects' neemt af.

Geloof 86 procent van de ondervraagde Vlamingen nemen niet meer aan dat ufo's buitenaards zijn. Dat nooit bewezen is dat ufo's buitenaardse ruimtetuigen zijn, versterkt de mening van de Vlaming om ufo's te verbannen als zijnde buitenaards. Ook in de rest van Europa is de belangstelling voor het ufo-fenomeen sterk verminderd. In de afgelopen tien jaar hebben heel wat gerenommeerde ufo-clubs en onderzoekers de verrekijker aan de kapstok gehangen, net als in ons land. Alleen enkele hardleerse ufo-clubjes blijven bestaan.

61 jaar Op 24 juni 2008 zal het 61 jaar geleden zijn dat het onderzoek naar het ufo-fenomeen zijn aanvang kende. Honderden Amerikanen zagen toen 'vliegende schotels' in de lucht. De Amerikaanse luchtmacht kreeg opdracht die 'dingen' te onderzoeken. In de decennia's daarna zouden miljoenen mensen over heel de wereld Unidentified Flying Objects zien.Amerikanen blijven na al die jaren de voorlopers op het gebied van de grootste 'believers' ter wereld. Er verschijnen nog elke week filmpjes van ufospotters op YouTube, zoals vorige week. Kijk even mee: the truth is out there...

Who's Online

We have 22 guests and no members online

.:. Founded in 1996 .:. 

Belgian UFO-Monument

_______ .:. ESUN .:. _______

Opleiding 2016 - 2020

Opleiding Ufologie 

Cursus Theorie / Sterrenkunde (1ste jaar) - 2016
Sterrenwacht MIRA , Abdijstraat 22 - 1850 Grimbergen 
(inschrijvingen voor 21 December 2015)  
 

Philip Coppens (1971-2012)

Philip Coppens (1971-2012)

Ghislain Struys (1954-2012)

Ghislain Struys

 

 

    

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.