^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


More than 10,000 sightings have been reported

flying saucer situation is not at all imaginary

And we know the government is sitting on hard evidence of UFOs.-

We all know UFOs are real.

All we need to ask is where are they from.

Get Adobe Flash player

Since 1996 more than 7.572 Belgian UFO-Sigthings , 72,1% sightings each month

.:. Belgische UFO-Meldlijn .:.

Ufo-Meldlijn

.:. Belgian UFO-Space Academy (BUSA) .:.

.:. Ufo.be Agenda 2016 .:.

Welkom bij Belgisch UFO-Netwerk

Bienvenue che Reséau Ufologie et OVNI Belges.

Welcome with Belgian UFO-Network (Bufon)

 

 (NL) Welkom bij de officiële website van "Belgisch UFO Netwerk (Bufon)" overkoepelende organisatie van Belgische Ufologen en onderzoekers. Sinds 20 jaar en opgericht in 1996 door de peetvaders van de Belgische Ufologie. Deze website bevat informatie, documentatie, wetenschappelijk onderzoek, rapporten over ruimtevaart en Ufo’s in België en buitenland.  U vindt een volledig overzicht van de Belgische UFO Geschiedenis,  Belgische UFO-Archieven, Belgische UFO-Meldingen en waarnemingen. Alle Ufomeldingen in Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg kunnen hier gemeld en onderzocht worden.


 (FR) Bienvenue sur le site officiel "Reséau Ufologie et OVNI Belges (Bufon)". Depuis 20 ans et fondé en 1996 par les parrains de l'ufologie belge. Ce site contient des informations,documentation, recherche et rapports sur phénomènes espace et les OVNIS international et national. Vous pouvez trouver un aperçu complet de l'histoire OVNI de la Belgique UFO, Archives OVNI Belges des rapports et observations .Tous témoin en Flandre, Wallonie et Grande-Duchesse Luxembourg a rapporté ici et peut être examiné.


 (ENG) Welcome to the official website of the "Belgian UFO Network (Bufon)" umbrella organization of Belgian Ufologists and researchers in Belgian. For 20 years and founded in 1996 by the godfathers of the Belgian UFOlogy.This website contains information, documentation, research and reports on space, UFOs in Belgium and abroad. You can find a complete overview of the Belgian UFO History, Belgian UFO Archives, Belgian UFO Reports and observations. All Ufo hotspots in Flanders, Wallonia and Luxembourg can be reported and examined here.


Official websites Belgian UFO-Network (Bufon):

www.Ufo.be
www.ufomeldlijn.be
www.Ufotv.be
www.Ufoshop.be
Ontmoet ons op Facebook, Meet-us on Facebook, Retrouvez-nous sur Facebook
Ontdek ons op Seniorennet

Theoretisch en praktische ufoloog opleiding van min 4 jaar (start januari 2016 - 2020) die wordt gegeven door professionels in hun vak, astronomie, sterrekunde , fotographie en andere wetenschappelijke domeinnen die betrekking hebben met Ufologie en buitenaards leven.

 

Opleiding Ufologie 2016 - 2020
(Leeftijd tussen 15 - 33 jaar)
(inschrijvingen doorlopend 2016 voor Vlaams-Brabant & Antwerpen)  
 
 

Wereld UFO dag (zaterdag 2 Juli 2016) is de dag gewijd aan het bestaan van Ongeïdentificeerde Vliegende Objecten (UFO’s). De eerste Wereld UFO dag werd gevierd in 2001. Waarom deze dag? Vooral om de bewustwording over het onmiskenbare bestaan van UFO’s te verhogen en daarmee ook intelligente wezens uit de ruimte . Deze dag wordt gebruikt om regeringen aan te moedigen om hun kennis over UFO waarnemingen in de geschiedenis vrij te geven. Voor de Wereld UFO Dag op zaterdag 2 juli 2016 komen in België alle Ufologen samen te Aalter (Belgisch UFO-Monument). Op die dag kun je kennis maken met verschillende ufologen, organisaties die actief zijn in België.

Wereld UFO dag 2 juli 2016
(Aalter - Oost Vlaanderen)  

Belgian UFO-Network (BUFON) www.ufo.be sponsored by ...

We staan op het punt om buitenaards leven te ontdekken. Dat is de conclusie van een debat van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie. “Binnen tien jaar vinden we tekenen van buitenaards leven”, vertelt onderzoeker Ellen Stofan van NASA. “En binnen twintig tot dertig jaar hebben we hard bewijs.”

Op Zaterdag 9 Juli organiseerd Euro-Space Center een congres over "Bestaat buitenaards leven" met verschillende gastsprekers , geleerden, wetenschappers, astronauten en Belgische ufologen. Belgisch UFO-Netwerk zal het gedeelte buitenaards leven en ufo's voor haar rekening nemen.

"Bestaat buitenaards leven"
Zaterdag 9 juli 2016
Euro-Space-Center

Aan de hand van een audiogids ontdekt u het zonnestelsel en het heelal, de reeds uitgevoerde projecten alsook de huidige en toekomstige projecten van de verovering van de ruimte en de gevolgen ervan voor ons dagelijks leven. Vervolgens ontdekt u met een gids de wondere wereld van de raketten waaronder de Ariane-raket, het Europese laboratorium Columbus van het Internationale Ruimtestation en het Amerikaanse ruimteveer op ware grootte. Aan het einde van de reis vliegt u naar het Internationale Ruimtestation.

Opleiding Astronaut 1 mei 2016
(Leeftijd 9 - 14 jaar)
(inschrijvingen volzet) 

Who's Online

We have 106 guests and no members online

.:. Founded in 1996 .:. 

Belgian UFO-Monument

_______ .:. ESUN .:. _______

 

 

    

Ufo.be © 2014

DISCLAIMER ©  www.ufo.be  

Alle teksten en illustraties op deze websites evenals de lay-out en de functionaliteit ervan mogen niet verspreid worden zonder toestemming van Belgische UFO-Netwerk / www.ufo.be. Elke auteur is verantwoordelijk voor zijn publicatie en wordt gevraagd naar de authentieke bron van zijn artikel te verwijzen. Artikels/foto’s voorzien van het © symbool mogen niet verspreid worden zonder voorafgaande toestemming van de auteurs U mag niet reproduceren voor commerciële doeleinden, zelfs niet met bronvermelding! De auteurs van deze website zijn vrijwilligers die artikels, rapporten en teksten schrijven of reproduceren die gerelateerd zijn aan het UFO-fenomeen, oude beschavingen, het paranormale, astronomie en andere wetenschappen. Ondanks alle inspanningen kunnen de Administrators niet garanderen dat de informatie op deze websites actueel, juist en volledig is. Indien u een artikel, tekst of foto zou aantreffen die bezwarend is en volgens u niet thuis hoort op hoger vermelde sites, dan verzoeken wij u dit onmiddellijk te melden op het volgende emailadres galaxy@ufo.be en dan zullen wij deze direct verwijderen. Zaken die niet thuis horen op de site en deel uitmaken van categorieën die een aanval op iemands persoonlijke leefsfeer betekenen en de persoon zouden schaden, moeten eveneens gemeld worden. De websitebeheerder is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze website en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nadelige gevolgen van eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de gegevens op deze website.